HIRTH

BONSAI

HIRTH JÁNOS BONSAI WEBOLDALA

MENÜ

Jogi nyilatkozat!

 

Hirth János tájékoztatja Önt, hogy weboldala böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

Hirth János weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Hirth János jogosult.

 

Hirth János. tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Hirth János azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldal tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 

Hirth János weboldala tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Hirth János fenntartja a jogot, hogy a weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget Hirth jános kifejezetten kizárja.

Asztali nézet